Nacházíte se zde: Úvod Blog Vypadávání vlasů Redensyl: Revoluční látka pomáhá při nadměrném vypadávání vlasů i alopecii

Redensyl: Revoluční látka pomáhá při nadměrném vypadávání vlasů i alopecii

Bc. Michaela Nečasová
22. 2. 2023
S nadměrným vypadáváním či řídnutím vlasů se v průběhu života potýká více než 65 % žen. Nejčastější příčinou vypadávání vlasů u žen bývá stárnutí, hormonální nerovnováha, stres, špatná životospráva, užívání některých léků nebo androgenní alopecie.
Redensyl: Revoluční látka pomáhá při nadměrném vypadávání vlasů i alopecii

Doplňky stravy ani šampóny proti vypadávání vlasů často nestačí. Problém se prohlubuje a vlasy začínají viditelně řídnout. Jak zastavit nadměrné padání vlasů u žen? Rychlé a účinné řešení nabízí patentovaná látka Redensyl®. 

Revoluce v boji s řídnutím a vypadáváním vlasů

Objevení Redensylu přineslo průlom v boji proti vypadávání vlasů. Redensyl® stimuluje přirozeným způsobem růst nových vlasů na buněčné úrovni – působí na kmenové buňky vlasového folikulu, a tím zrychluje růst vlasů a redukuje jejich vypadávání. Během 3 měsíců užívání vlasy zhoustnou až o 8 %, to může být až 28 000 nových vlasů. 

vyšetření vlasové pokožky

Co je Redensyl®?

  • EGCG2 je silný antioxidant s protizánětlivým účinkem (získává se z čajovníku čínského),

  • DHQG stimuluje metabolismus dermálních fibroblastů (molekula se získává ze dřeva modřínu opadavého),

  • zinek zvyšuje sílu vlasu, doporučuje se jako prevence nadměrného vypadávání,

  • glycin stimuluje růst vlasů.

Pozitivní účinek při vypadávání vlasů a stimulaci růstu nových vlasů potvrdila celá řada klinických studií.

Redensyl® a alopecie

Na mužskou ani ženskou alopecii v současné době neexistuje žádný lék. Redensyl® je však podle nejnovějších výzkumů novou nadějí pro pacienty trpící androgenní alopecií. V klinické studii vědci podrobili účinnost Redensylu® (3 %) hodnocení ve dvojitě slepém testu proti placebu. Studie se zúčastnilo 26 dobrovolníků – mužů s potvrzenou alopecií 3.-4. stupně ve věku 18-70 let. Dobrovolníci aplikovali sérum s Redensylem® (3 %) denně po dobu tří měsíců. 

Ve srovnání s placebem Redensyl® pomohl zvýšit procento vlasů v anagenní (růstové) fázi o 9 %. Zároveň po 3 měsících kleslo procento vlasů v telogenní (klidové) fázi o 17 %. Po třech měsících aplikace Redensyl® podpořil růst nových vlasů o 9 % a zastavil padání vlasů o 15 %. 

Výsledky studie jsou ohromující. Zlepšení kvality a hustoty vlasů potvrdilo 85 % účastníků studie s androgenní alopecií. V průměru u testovaných osob přibylo za 3 měsíce 10 200 nových vlasů. 

Redensyl jako alternativa k transplantaci vlasů

Vzhledem k vysoké účinnosti se Redensyl® může považovat za alternativu transplantace vlasů. Na rozdíl od invazivní transplantace, která vyžaduje provedení zákroku v lokální anestezii, je aplikace Redensylu bezbolestná, neinvazivní a vhodná pro domácí použití. 

Závěr

Redensyl® je součástí séra na vlasy NAVLASIL, které je doplněné o Darkenyl, Capixyl, Greyverse a Defenscalp. Unikátní synergická kombinace 5 vzácných látek účinně zamezuje nadměrnému vypadávání vlasů, stimuluje růst nových vlasů a zároveň viditelně redukuje šediny. Navraťte svým kadeřím krásu, zdraví a hustotu – přirozeně, rychle, bez komplikací a vedlejších účinků.

Zdroj: https://inoiv.ch/wp-content/uploads/2020/07/redensyl_24490_sb_e.pdf

Zpět na přehled

Objednejte si NAVLASIL

Doručení do druhého dne

Doručení do druhého dne

Zabezpečená platba

Zabezpečená platba

Certifikované složení

Certifikované složení

Český výrobek

Český výrobek

2 x 50 ml 2 balení NAVLASIL

2 x 50 ml 2 balení NAVLASIL

Nejoblíbenější
1 balení
1 199 Kč
Doprava
ZDARMA
2 398 Kč
Objednat 2 balení
3 x 50 ml 3 balení NAVLASIL

3 x 50 ml 3 balení NAVLASIL

TOP NABÍDKA!
1 balení
959 Kč
Doprava
ZDARMA
Ušetříte
- 720 Kč
3579 Kč 2 877 Kč
Sleva 20 %
Objednat 3 balení
 

4.8 z 5
Od ověřených zákaznic

 

Nahoru