Nacházíte se zde: Úvod Blog Šediny Darkenyl: látka proti šedivění vlasů

Darkenyl: látka proti šedivění vlasů

Redakce NAVLASIL
31. 5. 2023
Je známo, že stárnutím, dlouhodobým stresem, špatnými návyky (zejména kouřením) a špatnou životosprávou vlasy předčasně šediví, což negativně ovlivňuje sebevědomí a spokojenost s vlastním vzhledem. Dá se šedivění vlasů ovlivnit a zvrátit? Odpovědí zní ano, pomocí látky Darkenyl.
Darkenyl: látka proti šedivění vlasů

Látka Darkenyl™️ je nejlepším pomocníkem v boji proti šedivění a bílým vlasům. Jak tato látka funguje a z čeho se získává?

Co je Darkenyl?

Darkenyl™ je kombinace Taxifolin glukosidu a N-acetyl-tyrosinu. Taxifolin glukosid je antioxidant, který funguje jako stimulátor množení a údržby kmenových buněk. Tento stabilizovaný antioxidant se získává ze dřeva modřínu opadavého a čajovníku čínského. N-acetyl-tyrosin je prekurzor melaninu, který ochraňuje vlasový folikul před oxidací a stimuluje kmenové buňky vlasových folikul k vytváření nových melanocytů a ke zvýšení produkce melaninu

Lze zabránit předčasnému šedivění?

Je známo, že stárnutím, dlouhodobým stresem, špatnými návyky (zejména kouřením) a špatnou životosprávou vlasy předčasně šediví, což negativně ovlivňuje sebevědomí a spokojenost s vlastním vzhledem.

Dá se předčasnému šedivění vlasů zabránit nebo šedivění zvrátit, pokud už mezi vlasy spatřujeme jednotlivé šedivé vlasy? Donedávna nebylo možné proces předčasného šedivění vlasů oddálit a už vůbec ne zvrátit. Díky vědě a regenerativní medicíně, látky pro obnovu procesu pigmentace, existují.  

Darkenyl zvyšuje produkci melaninu u šedivých vlasů

Sníženou produkcí melaninu ve vlasových folikulech dochází ke ztrátě pigmentace a postupnému šedivění vlasů. Látka Darkenyl™️ stimuluje buňky vlasových folikul a znovu produkci nastartovává. Tím postupně snižuje počet již šedivých vlasů, ale má vliv i na oddálení šedivění. 

Darkenyl redukuje množství bílých vlasů

4 měsíční klinická studie látky Darkenyl™️ prokázala účinnost viditelného snížení hustoty bílých a šedivých vlasů. U nejlepšího výsledku bylo zaznamenáno snížení z 90 % bílých vlasů na 40 % za 4 měsíce.  Pomocí této látky založené na vědě lze pigmentaci vlasů reaktivovat a postupně se tak zbavit nutnosti barvení vlasů. Látka Darkenyl™️ je prokázaná jako účinná bez jakýchkoliv vedlejších účinků.


Látku Darkenyl najdete v inovativním séru NAVLASIL. Bezoplachové sérum je zaměřeno nejen proti boji s vypadáváním vlasů, ale také šedivění.

Zdroj:
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17961449/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6290285/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23330113/
https://cdn.competec.ch/documents2/5/6/0/51892065/51892065.pdf

Zpět na přehled

2 balení NAVLASIL

2 balení NAVLASIL

2 x 50 ml 2 398 Kč
Doprava ZDARMA
Objednat 2 balení
3 balení NAVLASIL

3 balení NAVLASIL

TOP NABÍDKA!
3 x 50 ml 2 877 Kč Původní cena 3 597 Kč
Sleva 20 % Doprava ZDARMA
Objednat 3 balení
1 balení NAVLASIL

1 balení NAVLASIL

50 ml 1 199 Kč
+ doprava 60 Kč
Objednat 1 balení
Nahoru